Påsken 2020

Som sædvanlig var der mange banearbejder med tilhørende erstatningstrafik med ‘Togbusser’. Jeg har tegnet ændringerne ind på kortet her for neden:

Her kan desforuden nævnes vedr. banearbejdet Næstved – Ringsted: Togene på Sydbanen fra Rødby F/Nykøbing F/Vordingborg kørtes via ‘Lille Syd’ Næstved – Køge og omvendt. I Køge skulle man skifte til S-tog linje A, for at komme til København eller til MQ for at komme til Roskilde. Roskildebanen ((Køge) – (Roskilde)) har p.t. som den eneste DSB-strækning ERTMS med MQ som eneste mulige togtype.

Jeg har her samlet ‘klip’ fra DSBs information på nettet. Påsken 2020 bød jo (som sædvanlig) på mange forskellige arbejder.

Arbejdet er meget langdraget – fra 28. marts til 29. november er der 246 dage (8 måneder!). Havde man været lidt mere forudseende havde man åbnet Køge Nord som station, så have man undgået skift til S-tog i Køge, og den dermed følgende længere rejsetid.

Også her er der tale om et arbejde som strækker sig ud over påsken

Nordjyderne kan også glæde sig over at køre togbus hele påskeugen. Denne strækning har også været helt eller delvist lukke mange gange i de sidste par år.

Og så kom der også lidt om bl.a. Svendborg-banen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *